ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ MARIA TREBEN 50ml  EY ZHN

ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ MARIA TREBEN 50ml

Κωδικός Προϊόντος:ΕΥΖ0755
Κατασκευαστής: EY ZHN
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
από 30€
Καλέστε Μας Στο 2103800180
Τιμή: 17,70€ Παράδοση σε 1-3 ημέρες
-+
 

Ρωτήστε για το προϊόν

Να δημοσιευθεί η ερώτηση


Η αυθεντική Αλοιφή Καλέντουλας με τη πιστοποίηση της Maria Treben είναι μια αλοιφή πολλαπλής χρήσης που προλαμβάνει και απαλείφει σοβαρά δερματικά προβλήματα. Βασισμένη σε μια παλιά συνταγή και εμπλουτισμένη με καστορέλαιο, αραβοσιτέλαιο, καρότο, μοσχοσίταρο, φυστικέλαιο και σαφράν, διαθέτει μεγάλη περιεκτικότητα (15%) εκχυλίσματος ανθέων καλέντουλας άριστης ποιότητας. Χάρη στην εξαιρετική αναπλαστική της δράση, βοηθά τους ιστούς στην παραγωγή νέων κυττάρων και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή ενώ η αγνή σύνθεσή της την καθιστά ιδανική για κάθε ηλικία, ακόμη και τη βρεφική.

  • Προλαμβάνει και θεραπεύει βρεφικά συγκάματα, κοκκινίλες
  • Εγκαύματα
  • Ραγάδες, σημάδια από επεμβάσεις
  • Εξανθήματα, έλκη, ακμή, πυώδη σπυριά, καλόγηρους
  • Μυκητιάσεις, πόδι του αθλητή, εκζέματα, γδαρσίματα
  • Οιδήματα, σκληρύνσεις, συρίγγια
  • Ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβίτιδα
  • Η εξαιρετική αναπλαστική της δράση βοηθά τους ιστούς στην παραγωγή νέων κυττάρων και διατηρεί την επιδερμίδα ζωντανή και υγιή
  • Προστατεύει το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και δρα επουλωτικά στους δερματικούς ερεθισμούς

 

Καλλυντική Χρήση

  • Η εξαιρετική αναπλαστική της δράση βοηθά τους ιστούς στην παραγωγή νέων κυττάρων και διατηρεί την επιδερμίδα ζωντανή και υγιή.
  • Η καλέντουλα αυξάνει την ταχύτητα παραγωγής συνδετικών ιστών, ωρίμανσης του κολλαγόνου, βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας μέσα και γύρω από τα κύτταρα.
  • Χάρη στην αναπλαστική της δράση, τα αγνά συστατικά και την “πλούσια” υφή της, βοηθά στην αντιμετώπιση και την μείωση των ρυτίδων.
  • Χρησιμοποιήστε την επίσης σαν μάσκα προσώπου (1-2 φορές  την εβδομάδα) χωρίς  να την αφαιρέσετε.
  • Οι αντιφλογιστικές της ιδιότητες την καθιστούν ιδανική για χρήση αμέσως μετά την αποτρίχωση (πρόσωπο, μπικίνι), ανακουφίζοντας άμεσα από το τσούξιμο και τον ερεθισμό του δέρματος.

 

*Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Αυστρία από την “Maria Treben Naturprodukte”


  *Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν κείμενο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού ή άλλου ειδικού της υγείας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Diatrofologiki.gr © 2025, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, Ελλάδα | diatroflogiki.gr | all rights reserved