Αποστολή Προϊόντων

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα
Στέλνουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS), (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) και (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο σας εντός 48 εργάσιμων ωρών στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 - 3 ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας, θα πρέπει να ακολουθήσει συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα αποστολών. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 – 18.00.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι για αγορές άνω των 30€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.
 
Για κάθε παραγγελία σας κάτω από 30€ η χρέωση είναι 3,50€ για πακέτα συνολικού βάρους έως 2 κιλά. Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με την diatrofologiki.gr διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται. 
 
Για παράδοση της παραγγελίας σας, στον χώρο σας, με δύωρο ραντεβού (π.χ.08.00 - 10.00), η χρέωση είναι επιπλέον 2,50€
 
Για παραγγελίες άνω των 30€, όπου δεν χρεώνεστε μεταφορικά, η χρέωση για παράδοση της παραγγελίας σας, στον χώρο σας, με δύωρο ραντεβού (π.χ.08.00 - 10.00), είναι 5,00€.
 
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει την εταιρεία παράδοσης και μεταφοράς της παραγγελίας σας.

 

 

 

 
 
Αποστολές στην Κύπρο
Για τους πελάτες μας στην Κύπρο, τα έξοδα αποστολής για πακέτο έως 2 κιλά ανέρχονται σε 16€ και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
 
*Τα προϊόντα με την ένδειξη Προϊόν Ψυγείου δεν αποστέλλονται για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.
 
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ*
Diatrofologiki.gr © 2023, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, Ελλάδα | diatroflogiki.gr | all rights reserved