Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1) Αντικαταβολή Μετρητοίς (χωρίς επιπλέον χρέωση)

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS) ή (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΡΟΜΙΚΗ) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

 

2) Μέσω VivaPayments

 

Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας SSL που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στον Ιστότοπό μας ελέγχονται και αξιολογούνται από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments.

 

 

3) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

Εάν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών της diatrofologiki.gr, για να διαπιστωθεί ότι είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα, πρίν κάνετε την κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2103800183 ή μέσω e-mail στο sales@diatrofologiki.gr.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

 

 

ALPHA BANK:

IBAN: GR6801401010101002320020941

Αριθμός Λογαριασμού: 101002320020941

Δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

 

4) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

 

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners μέσω του ασφλαούς τραπεζικού περιβάλλοντος της Alpha Bank.

 

5) Πληρωμή με MasterPass

 

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω MasterPass μέσω του ασφλαούς τραπεζικού περιβάλλοντος της Alpha Bank.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Diatrofologiki.gr © 2019, Μάρνη 8, Αθήνα, 10433, Ελλάδα | Powered by Digital4u