Τρόποι Παραγγελίας

Τηλεφωνική παραγγελία

 

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2103800180 χωρίς χρέωση καθημερινά 09.00 - 17.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00

 

 

Παραγγελία ΟΝ LINE από την ιστοσελίδα μας

 

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι.

Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.

Κατά την δημιουργία λογαριασμού ή της αγοράς ως επισκέπτης εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη. (Δημιουργώντας ένα λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες).

Επιλέξτε την εταιρεία courier (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), (ACS) ή (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ) με την οποία θέλετε να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας.

Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας.

Εφόσον έχετε ελέγξει την παραγγελία σας πατήστε το πεδίο "Επιβεβαίωση Παραγγελίας".

Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε στο σύστημα της diatrofologiki.gr. Επιπλέον σας στάλθηκε ένα e-mail επιβεβαίωσης/επισύναψης της παραγγελίας σας.

Η παραγγελία σας online στην diatrofologiki.gr είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας - 24ώρες.

 

Diatrofologiki.gr © 2024, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, Ελλάδα | diatroflogiki.gr | all rights reserved