Το Μύρτιλο ή αλλιώς Vaccinium myrtillus όπως είναι η λατινική του ονομασία είναι ένα μέλος της οικογένειας Ericaceous και μπορεί να το βρεί κανείς σε βουνά και δάση της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Ουσιαστικά πρόκειται για φρούτο με μπλε χρώμα, το εκχύλισμα του οποίου έχει φανεί ότι περιέχει 15 διαφορετικές ανθοκυανιδίνες που είναι πολύ γνωστά αντιοξειδωτικά που παράλληλα σταθεροποιούν τις ίνες του κολλαγόνου, συμμετέχουν στην προώθηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και αναστέλλουν την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων. Η ανθοκυανιδίνη λοιπόν που είναι και η κύρια δραστική ουσία του φρούτου συνδέεται με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων παθήσεων που αφορούν το καρδιαγγειακό σύστημα και περιορισμό των βλαβερών συνεπειών από τις ελεύθερες ρίζες.

Ανάμεσα στις πιο ευεργετικές ιδιότητες του μύρτιλλιου, συγκαταλέγεται η σημαντική του βοήθεια στη βελτίωση του αγγειακού τόνου και της ροής του αίματος. Όταν χορηγείται μόνο του ή σε συνδυασμό με β-καροτένιο και βιταμίνη Ε σε υγιή άτομα ή σε ασθενείς με διαταραχές στο οπτικό σύστημα, μπορεί να προκαλέσει σημαντική βελτίωση στην νυχτερινή όραση, ταχύτερη προσαρμογή στο σκοτάδι και ταχύτερη αποκατάσταση της οπτικής λειτουργίας μετά από έκθεση σε έντονο φως. Έτσι λοιπόν, το μύρτιλο χρησιμοποιείται ιδανικά μέσα από τα συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά για τη βελτίωση της οπτικής λειτουργίας, την υγεία των αγγείων και των φλεβών αντιμετωπίζοντας τις ευρυαγγείες, τη φλεβίτιδα, τους κυρσούς και τις αιμοροϊδες.

Filter
Price
Range: € -
Brand
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-20%
BILBERRY EXTRACT CERTIFIED EUROPEAN (ΜΥΡΤΙΛΛΟ) LIFE EXTENSION 100mg 100caps LIFE EXTENSION
LIFE EXTENSION  BILBERRY EXTRACT CERTIFIED EUROPEAN 100mg (ΜΥΡΤΙΛΛΟ) 90Vcaps Τα περισσότερα ..
78,00€ 62,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 50,32€
-15%
BILBERRY GINKGO EYEBRIGHT COMPLEX (ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ) SOLGAR veg.caps 60s ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΡΑΣΗΣ
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ Σύμπλεγμα βοτάνων που προστατεύει από ποικίλ..
37,45€ 31,83€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,67€
-20%
BILBERRY LUTEIN & ASTAXANTHIN (EYE SUPPORT) - (ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ) COMPLEX TERRA NOVA 50caps ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΡΑΣΗΣ
Ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για προβλήματα όρασης TERRA NOVA BILBERRY LUTEIN & ASTAXANTHIN E..
35,70€ 28,55€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,03€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Diatrofologiki.gr © 2024, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, Ελλάδα | diatroflogiki.gr | all rights reserved