Προφίλ

Η diatrofologiki.gr προσφέρει εκτός από τα προϊόντα της ελληνικής αγοράς και προϊόντα που εμείς εισάγουμε. Εξυπηρετούμε αποστέλλοντας τις παραγγελίες σας σε όλη την Ελλάδα.

 

Μέσα από μια μακρόχρονη παρουσία στον χώρο, αλλά κυρίως αφουγκραζόμενοι τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες δημιούργησαμε ηλεκτρονικό κατάστημα diatrofologiki.gr με μόνο σκοπό την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

 

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τις ασυναγώνιστες τιμές μας, αυτό που μας κάνει διαφορετικούς είναι η επαφή μαζί σας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι δίπλα σας και πριν αλλά και μετά τις αγορές σας, με γνώση και συνέπεια και πάνω από όλα με αίσθημα ευθύνης.

 

To εξειδικευμένο προσωπικό μας με γνώμονα την αναγκαιότητα για φυσική υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή φιλοδοξεί να καλύψει το τεράστιο κενό που υπάρχει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν τους περισσότερους απο εμάς σήμερα. Η άγνοια μας για διατροφικά θέματα, η αδιαφορία μας για την ποιότητα της τροφής μας και οι απαράδεκτες συνθήκες και ρυθμοί ζωής μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού. Είναι ώρα να αντιδράσουμε.

Diatrofologiki.gr © 2024, Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα, Ελλάδα | diatroflogiki.gr | all rights reserved