FLEVITIS ACTIVE (ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ) 30tabs VIOGENESIS
-25%

FLEVITIS ACTIVE (ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ) 30tabs

Κωδικός Προϊόντος:VGS4812
Κατασκευαστής: VIOGENESIS
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
από 39€
Καλέστε Μας Στο 2103800180
Τιμή: 29,00€ 21,75€ Παράδοση σε 1-3 ημέρες
-+
 

Ρωτήστε για το προϊόν

Να δημοσιευθεί η ερώτηση


Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς

Για τη διαιτητική αγωγή παθήσεων των φλεβών των ποδιών (χρόνια φλεβική ανεπάρκεια)

 

H φλεβίτιδα, δηλαδή η φλεγμονή σε κάποια φλέβα - είναι μια αρκετά κοινή κατάσταση που μπορεί να κυμαίνεται από ήπια έως θανατηφόρα. Η έγκαιρη θεραπεία είναι σημαντική για την πρόληψη των επιπλοκών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η φλεβίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με την κατάλληλη προσέγγιση.

 

Τι είναι η φλεβίτιδα;
Ως φλεβίτιδα αναφέρεται η φλέβα που έχει υποστεί φλεγμονή ή είναι πρησμένη. Ωστόσο, η πάθηση συνήθως διαχωρίζεται σε πιο συγκεκριμένους τύπους φλεγμονωδών φλεβών. Ανεξάρτητα από τον τύπο, θα πρέπει πάντα να αξιολογείται από έναν επαγγελματία υγείας, αφού η πάθηση μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή μορφή.

 

Οι τύποι φλεβίτιδας περιλαμβάνουν:

Επιφανειακή φλεβίτιδα: Φλεβίτιδα που επηρεάζει τις φλέβες στην επιφάνεια του δέρματος. Συνήθως δεν είναι σοβαρή και βελτιώνεται γρήγορα.
Βαθειά φλεβίτιδα: Φλεβίτιδα που επηρεάζει βαθύτερες και μεγαλύτερες φλέβες. Συμβαίνει συνήθως στα πόδια, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και στα χέρια.
Επιφανειακή θρομβοφλεβίτιδα: Εμφανίζεται θρόμβος στο αίμα και πρήξιμο φλέβας κοντά στην επιφάνεια του δέρματος.
Βαθιά φλεβική θρομβοφλεβίτιδα: Θρόμβος στο αίμα και πρήξιμο βαθιάς φλέβας, συνήθως στο πόδι. Η βαθιά φλεβική θρομβοφλεβίτιδα είναι ο πιο σοβαρός τύπος φλεβίτιδας. Εάν ο θρόμβος απομακρυνθεί από τη θέση του στο χέρι ή το πόδι και φτάσει στους πνεύμονες, μπορεί να προκαλέσει μια θανατηφόρα κατάσταση που ονομάζεται πνευμονική εμβολή (Dr Axe, 2019).

 

Πόσο διαρκεί η φλεβίτιδα και η θεραπεία της;
Σε περιπτώσεις επιφανειακής φλεγμονής, η φλεβίτιδα συχνά μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι μετά από σύντομη αξιολόγηση από έναν γιατρό. Η θεραπεία συνήθως διαρκεί μία έως δύο εβδομάδες. (1) Ωστόσο, εάν υπάρχουν επιπλοκές ή σε πιο σοβαρές μορφές, η ανάκτηση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.
(Dr Axe, 2019; Healthline, 2019)

 

Ποια είναι τα συμπτώματα της φλεβίτιδας;

• Μια μακριά, λεπτή κόκκινη περιοχή ή "ραβδώσεις" κατά μήκος του δέρματος
• Ζεστό, σκληρό ή ερεθισμένο δέρμα
• Ένα τμήμα από σβώλους κάτω από το δέρμα
• Ερυθρότητα ή ερεθισμός κατά μήκος μιας φλέβας
• Κνησμός ή ερεθισμένο δέρμα
• Επιδείνωση των συμπτωμάτων όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και όταν κάμπτουμε τις πλησιέστερες αρθρώσεις
• Χαμηλός πυρετός/ δέκατα
• Οίδημα, πόνος ή ερεθισμός του δέρματος που προκαλείται από λοίμωξη
Συνήθως, αυτά τα συμπτώματα αναπτύσσονται αργά και σταδιακά. Ωστόσο, συχνά τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται αμέσως μετά από κάποια ένεση.
(Healthline, 2019; WebMD, 2019)

 

Τι είναι το «Flevitis Active»;

Είναι ένα φυσικό προϊόν με κλινικές μελέτες επί των δραστικών ουσιών που περιέχει. Μπορεί να λαμβάνεται ως μια διαιτητική αγωγή για τις παθήσεις των φλεβών των ποδιών (χρόνια φλεβική ανεπάρκεια).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η «VioGenesis» ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Κατόπιν κλινικών μελετών βγήκε η αξιολόγηση της UBF (η UBF είναι οργανισμός εξουσιοδοτημένος από τη Γερμανία στο να δίνει άδειες κυκλοφορίας παγκοσμίως) που κατατάσσει το VioGenesis Flevitis Active στα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (τροφοφάρμακα). Τα τροφοφάρμακα, που αποδίδονται διεθνώς με την αγγλική λέξη «Nutraceuticals», είναι βιολογικώς δραστικά φυτοχημικά και εμφανίζουν να έχουν οφέλη για την υγεία των φλεβών των ποδιών.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ FLEVITIS ACTIVE

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ (HORSE CHESTNUT / AESCULUS HIPPOCASTANUM)

Το εκχύλισμα καστανιάς είναι ένα βότανο που παρασκευάζεται από τα φύλλα ή τους σπόρους της καστανιάς (Aesculus hippocastanum) και χρησιμοποιείται κυρίως για επιπλοκές φλεβικής ανεπάρκειας που περιλαμβάνουν κιρσούς, οίδημα στους αστραγάλους και κράμπες στα πόδια. Ενισχύει την υγεία των μικρών αγγείων και μειώνει το πρήξιμο.

Το εκχύλισμα καστανιάς περιέχει σαπωνίνες τριτερπενίου που αναφέρονται ως ασεκίνη (escin) και γλυκοσίδη αβεσουλίνη (esculin). Η Aesculin είναι μια υδροξυκουμαρίνη η οποία μπορεί να αυξήσει τον χρόνο αιμάτωσης λόγω της δραστικότητας της αντιθρομβίνης.

Η συστηματική αξιολόγιση των 17 μελετών που δημοσιεύτηκαν μεταξύ του 1976 και του 2002 υποδηλώνει ότι το εκχύλισμα καστανιάς μπορεί να βελτιώσει τον πόνο στα πόδια, το πρήξιμο, τη φλεγμμονή και τον κνησμό σε άτομα με χρόνια φλεβίτιδα. Τα αποτελέσματα μίας εκ των μελετών δείχνουν ότι το εκχύλισμα καστανιάς μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό με τις κάλτσες συμπίεσης. (Nccih, 2019; Natural Medicines, 2019; Livertox, 2019; DrWeil, 2019)

 

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ (OLIVE LEAF EXTRACT)

Tο πιο σημαντικό για την υγεία μας μόριο που περιέχεται στα ελαιόδεντρα είναι το oleuropein. Είναι μία από τις πολυφαινόλες, μαζί με την υδροξυτυροσόλη, το ελενολικό οξύ και τη ρoυτίνη, που βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος και την καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Αρκετές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα συμπληρώματα φύλλων ελιάς οδηγούν σε σημαντική πτώση της αρτηριακής πίεσης. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι το εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να προλάβει και να θεραπεύσει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Η πτώση της αρτηριακής πίεσης συνοδεύεται από τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος (μείωση των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και των κιρσών), βοηθώντας έτσι και τη φλεβίτιδα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το αιθανολικό εκχύλισμα που περιέχεται στο εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να τροποποιήσει την εξωγενή οδό πήξης, όπως αποδεικνύεται τις μεταβολές στη μορφολογία των θρόμβων, δίνοντας στο παραπάνω αντιθρομβωτικές ιδιότητες. (Abdallah and Dugani, 2013; My Vitality, 2019)

 

EKXΥΛΙΣΜΑ ΦΛΟΙΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΤΙΝΗ

Το εκχύλισμα φλοιού πεύκου και η ρουτίνη έχουν φλεβοτονική - αντιοξειδωτική. Βελτιώνουν τον φλεβικό τόνο και τη μικροκυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία, προστατεύουν το φλεβικό επιθήλιο, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η αντιοξειδωτική δράση τους βοηθά στην απομάκρυνση των ελευθέρων ριζών και κατά συνέπεια την ακεραιότητα των αιμοφόρων αγγείων. (Dr Weil, 2019; Putter et al. 1999; Winchester Hospital, 2019)

 

BIOΦΛΑΝΟΕΙΔΗ

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα βιοφλαβονοειδή βοηθούν στη διατήρηση των αιμοφόρων αγγείων. Τα βιοφλαβονοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την ακαιρεότητα των τοιχωμάτων των αγγείων. Προλαμβάνουν έτσι το οίδημα και τη φλεγμονή των φλεβών. (Whiplash Clinic, 2019; Lecomte, 2019)

 

ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ

Το φυλλικό οξύ βοηθάει στη μείωση της πηκτικότητας του αίματος με τη μείωση της ομοκυστεϊνης, προστατεύοντας έτσι από τη χρόνια φλεβίτιδα. (Heijer et al, 1998)

 

Διατροφικός Πίνακας ανά δισκίο ανά 100 g
Ενέργεια 5,4 kJ / 1,3 kcal 458 kJ / 110 kcal

Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα

0 g

0 g

1,9 g

0,9 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα

0,26 g

0 g

22 g

0,7 g

Πρωτεΐνη 0 g 0,7 g
Αλάτι / Νάτριο 0 g / 0 mg 0 g / 0 mg

 

Διατροφικά Στοιχεία ανά δισκίο ανά 100 g
Μαγνήσιο 188 mg (50)* 16000 mg
Βιταμίνη D 7,5 μg (150)* 630 μg
Βιταμίνη Κ2 75 μg (100)* 6300 μg
Φυλλικό οξύ 300 μg (150)* 25300 μg
Εκχύλισμα φλοιού πεύκου 220 mg 18500 mg
Εκχύλισμα καστανιάς 180 mg 15100 mg
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς 100 mg 8400 mg
Βιοφλαβονοειδή 35 mg 2940 mg
Ρουτίνη 85 mg 7150 mg

*% ΣΗΔ = Διατροφική τιμή αναφοράς – Τιμή αναφοράς κατά LMIV

 

Συστατικά: οξείδιο του μαγνησίου, εκχύλισμα φλοιού πεύκου (95% OPC), εκχύλισμα καστανιάς, βιοφλαβονοειδή από νεράντζι, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, εκχύλισμα σοφόρα η ιαπωνική, μαλτοδεξτρίνη, υλικό επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, κόκκινη χρωστική [οξείδιο του σιδήρου, φορέας (τάλκης, πολυαιθυλενογλυκόλη)], ανθρακικό ασβέστιο), φυτικά λιπαρά από ελαιοκράμβη, αντισυσσωματικός παράγοντας άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, έλαιο καρύδας, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη, φορέας διοξείδιο του πυριτίου), χοληκαλσιφερόλη, μενακονίνη-7, φυλλικό οξύ

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε καθημερινά 1 δισκίο με λίγο νερό ή άλλο υγρό

 

Το προϊόν οφείλει τη διαιτητική του δράση στα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει σε συνδυασμό με τις βιταμίνες D3 και K2, το μαγνήσιο και το φυλλικό οξύ.

 

Επισημαίνεται η ανάγκη προσαρμογής σύμφωνα με την §14b (5) DiätV: Τα μέγιστα επίπεδα που έχουν καθοριστεί για τα θρεπτικά συστατικά στα πλαίσια μιας διαιτητικής αγωγής υπερβαίνονται, για να επιτευχθεί η επιθυμητή διαιτητική δράση.

 

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μετά το άνοιγμα να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό. Περιέχει αισκίνη. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Σημαντικές προειδοποιήσεις: Το προϊόν αυτό δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής. Λαμβάνετε το προϊόν μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Diatrofologiki.gr © 2019, Μάρνη 8, Αθήνα, 10433, Ελλάδα | Powered by Digital4u