Συμπληρώματα Διατροφής Viogenesis - Υγεία & Ευεξία στο…Ζενίθ!
13 Feb
0

Συμπληρώματα Διατροφής Viogenesis - Υγεία & Ευεξία στο…Ζενίθ!

Αρθρογράφος: Digital

Όλοι έχει χρειαστεί να πάρετε κάποια στιγμή της ζωής σας συμπληρώματα διατροφής. Η έλλειψη βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων μπορεί να γονατίσει το ανοσοποιητικό σύστημα, να αποσυντονίσει τον μεταβολισμό, να χαλάσει τη διάθεση σας.

Αν είστε και εσείς «στο τρέξιμο» και χρειάζεστε ένα boost που θα σας γεμίζει ζωτικότητα και ενέργεια, τα διατροφικά συμπληρώματα Viogenesis ήρθαν για να υποστηρίξουν διαθρεπτικά παθολογικές καταστάσεις ή απλά για να εμπλουτίσουν την πρόσληψη σημαντικών συστατικών και ουσιών που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Στην σύγχρονη εποχή, η παραπληροφόρηση γύρω από τον ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής μπορεί να οδηγήσει είτε στην υπερκατανάλωσή τους είτε στην δημιουργία ανυπόστατης φοβίας για παρενέργειες που μπορεί να συμβούν.

Οι ανεξέλεγκτοι ρυθμοί της καθημερινότητας και η ανισορροπία που υπάρχει στον τρόπο, την ποσότητα και το είδος της τροφής που λαμβάνετε μπορεί να μας στερήσει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αυτά ακριβώς τα πολύτιμα στοιχεία σας τα προσφέρουν παράλληλα με μία ισορροπημένη διατροφή τα συμπληρώματα διατροφής.

Η Viogenesis σεβόμενη τον καταναλωτή, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να κατακτήσει την τεχνογνωσία που χρειάζεται στον χώρο των συμπληρωμάτων, προσφέροντας εγκεκριμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τι κάνει τα προϊόντα VIOGENESIS διαφορετικά;

 • Η παραγωγή των προϊόντων πραγματοποιείται σε Εγκεκριμένα Ευρωπαϊκά Εργαστήρια, υπό αυστηρές προδιαγραφές και προϋποθέσεις
 • Σε κάθε στάδιο παραγωγής ελέγχονται από μία μεγάλη ομάδα επιστημόνων σχετικά με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο που το κάθε προϊόν, σε μορφή κάψουλας-σκόνης-υγρού, φτάνει στην τυποποίηση
 • Όλες οι σειρές Viogenesis είναι πιστοποιημένες και έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει κατατεθεί στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιλέγουμε ενδεικτικά 2+1 συμπληρώματα Viogenesis που σας κρατάνε δυνατούς Κάθε Μέρα, Όλη Μέρα.

                     Γνωρίστε καλύτερα την εταιρεία μέσα από την παραγωγή της!

 • Μάκα ή αλλιώς Υπερτροφή των Άνδεων

http://www.diatrofologiki.gr/image/catalog/data/Viogenesis/Maca_Root_Powder.jpg

Ένα μεγάλο μέρος των συμπληρωμάτων διατροφής της  Viogenesis φέρει την πιστοποίηση ‘’βιολογικού-οργανικού προϊόντος’’ τα οποία παράγονται με Βιολογική καλλιέργεια. Αυτό σημαίνει ότι η καλλιέργεια γίνεται χωρίς την χρήση χημικού φυτοφαρμάκου, λιπάσματος και ορμόνης. Οι βιολογικές καλλιέργειες πρέπει να πραγματοποιούνται ξεχωριστά από τις συμβατικές και σε ασφαλές έδαφος δίχως την παρουσία γενετικής τροποποίησης. Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι σε μία βιολογική καλλιέργεια συνυπολογίζεται η φυσική διαβίωση των ζώων, τα ζώα εκτρέφονται με βιολογικές τροφές χωρίς αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και ζωικά υποπροϊόντα. Ο παρακάτω πίνακας μας δείχνει ενδεικτικές  διαφορές μεταξύ βιολογικών και συμβατικών προϊόντων.

Θρεπτικό συστατικό

% Διαφορές

Βιταμίνη C

+27 %

Σίδηρος

+21,1%

Μαγνήσιο

+29,3%

Φώσφορος

+13,6%

(J. Altern. Complement. Med. 2001 Apr; 7(2): 161-73. Worthington V. Nutritional quality of organic versus conventional fruits, vegetables, and grains)

 

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι η βιολογική Maca σε σκόνη. Ίσως κάποιοι την ακούτε για πρώτη φορά. Καιρός να την μάθετε! Η Viogenesis προσφέρει την αποξηραμένη σκόνη από την ρίζα του φυτού που εμπεριέχει Βιταμίνη C και Χαλκό και άλλα θρεπτικά στοιχεία ενώ έχει φανεί ότι  μειώνει την κόπωση.

Μελέτη που έγινε σε ποδηλάτες τον Δεκέμβριο του 2009 από τους Mark Stone, Alvini Barra και τους συνεργάτες τους, έδειξε ότι η συμπληρωματική χορήγηση Maca διάρκειας 14 ημερών βελτίωσε την αθλητική τους επίδοση και αύξησε την σεξουαλική επιθυμία.

Δοκιμάστε σε συσκευασία 200gr. Πατήστε εδώ.

 • Ο αντιοξειδωτικός Κουρκουμάς σε σκόνη

http://www.diatrofologiki.gr/image/catalog/data/Viogenesis/Turmeric_Root.jpg

Στην Ινδία ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται στην θεραπευτική της Αγιουβέρδα εδώ και χρόνια, λόγω της βασικής του ουσίας, της κουρκουμίνης.

Ο βιολογικός κουρκουμάς της VIOGENESIS με μαύρο πιπέρι σε μορφή κάψουλας δρα ευεργετικά στην υγεία σας, με ένα μεγάλο πλήθος αντιοξειδωτικών.

Μία σημαντική μελέτη που έγινε το 2015 από τους Panahi Y., Hosseini MS και τους συνεργάτες τους μας παρουσιάζει την δράση των πολύτιμων κουρκουμινοειδών τα οποία αποτελούν πολυφαινόλες με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, όπως αναφέρεται στην εν λόγω έρευνα. Συγκεκριμένα φάνηκε πώς η συνδυαστική χορήγηση κουρκουμινοειδών με πιπερίνη ως μείγμα μείωσε το οξειδωτικό στρες και την φλεγμονή σε ασθενείς με μεταβολικό σύνδρομο.

Λίγα λόγια για το μεταβολικό σύνδρομο: Χαρακτηρίζεται από την παρουσία αυξημένης γλυκόζης ορού, υπέρταση, αυξημένα επίπεδα κακής χοληστερόλης LDL, μειωμένα επίπεδα της καλής χοληστερόλης HDL, παχυσαρκία, αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι πολύ συχνά πλέον στις κοινωνίες δυτικού τύπου. Τέλος τα κουρκουμινοειδή θεωρούνται φυσικοί, ασφαλείς και αποτελεσματικοί παράγοντες για την μείωση της CRP (Δείκτης φλεγμονής στο αίμα).

 • VIGILAX EXPRESS : Συμπλήρωμα με φυτικά εκχυλίσματα και καφεΐνη

Η Viogenesis σχεδίασε και σας προσφέρει πανίσχυρα ζελεδάκια καφεϊνης και φυτικών εκχυλισμάτων που θα είναι ο σίγουρος σύμμαχος σας, στιβαρός αποτελεσματικός, άμεσος και κυρίως χωρίς καμία παρενέργεια (εφόσον φυσικά τηρηθούν οι συνιστώμενες δοσολογίες.

vigilax eikona

Περιέχει ακόμη :

 • Bacopa monnieri (Brahmi)
  Ολόκληρο το φυτό αναφέρεται ότι βελτιώνει τη νόηση, την σκέψη, την εγρήγορση και τη συγκέντρωση.
 • Πράσινος καφές : Αποδίδει και αυτός στο σκεύασμα ποσότητες καφεΐνης, ωστόσο δίνει επίσης μικρή ποσότητα χλωρογενικού οξέος – ουσία που καταστρέφεται όταν καβουρδίζουμε τους κόκκους του καφέ –  που είναι πολύ καλό αντιοξειδωτικό και προστατευτικό των αγγείων.
 • Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι συνεισφέρει φυσικά στην απόδοση καφεΐνης, προκαλεί όπως ο καφές αύξηση της εγρήγορσης, της ενέργειας και της ετοιμότητας, αλλά παράλληλα παρέχει και μια άλλη ουσία σημαντική για τον οργανισμό, την επιγαλλοκατεχίνη.
 •  Κουερσετίνη : H κουερσετίνη χρησιμοποιείται συχνά για το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης και από αθλητές για αύξηση της αντοχής και βελτίωση της απόδοσης. Επίσης διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
 • Συστατικά που εξισορροπούν τις πιθανές παρενέργειες της αυξημένης δόσης καφεΐνης.

Δείτε όλα τα προϊόντα Viogenesis και μάθετε για τις ευεργετικές δράσεις τους εδώ.

*πριν την κατανάλωσή τους διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και αν χρειαστεί ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Σχόλια
Γράψτε σχόλιο
Diatrofologiki.gr © 2021, Μάρνη 8, Αθήνα, 10433, Ελλάδα | Powered by Digital4u