Click on the slide!

COCONUT OIL ORGANIC

NATURE'S WAY (NW5673) Η καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων , βιταμινών και μετάλλων...

MORE
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
top10-button-hover
top10-button-hover
top10-button-hover

ARTICHOKE EXTRACT STANDARDIZED (ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ) 60caps (NW6460)

Αν ενδιαφέρεστε για το προϊόν:

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
Ονοματεπώνυμο * :
Προιόν:
Τηλέφωνο *:
E-mail *:
Σχόλια:
Έλενχος anti spam,παρακαλώ κάντε την παρακάτω πράξη:


S5C         J7J      
  6    G      7   WQU
8KL   64J     T      
9      D      I   6RN
D16           5      

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ARTICHOKE EXTRACT STANDARDIZED 
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΜΕ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ

• ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ
• ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Cynara scolymus

Γνωστό εδώδιμο φυτό, αγκαθωτό στην άγρια μορφή του, που φύεται σε αμμώδεις περιοχές και ανήκει στην ίδια οικογένεια με το γαϊδουράγκαθο. Από το καλλιεργημένο είδος τρώμε κυρίως την λεγόμενη καρδιά, αλλά οι φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού βρίσκονται στο υπόλοιπο μέρος του και κυρίως στα φύλλα του που είναι πολύ πικρά.

Η αγκινάρα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, νιασίνη μαγνήσιο, φώσφορο και βιταμίνη C, καθαρίζει το αίμα, βοηθά στις παθήσεις του ήπατος, τονώνει την καρδιά και τον οργανισμό γενικότερα, ενώ βοηθά στην αντιμετώπιση των ρευματισμών, την αρτηριοσκλήρυνση και ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα. Σημαντική είναι επίσης η περιεκτικότητα της σε φυτικές ίνες, κάλλιο και καροτενοειδή.

Tα φύλλα της άγριας αγκινάρας αλλά και της καλλιεργημένης είναι πλούσια σε φαινόλες (κιναρίνη πικρή αρωματική ουσία), ένζυμα, προβιταμίνη Α αλκοολικά οξέα, κιτρικό, γαλακτικό ασβέστιο φώσφορο και βιταμίνη C. Χάρις στις ουσίες που περιέχει η αγκινάρα είναι ένα φυσικό παροχετευτικό του οργανισμού, καθαρίζει, αποτοξινώνει και προστατεύει τα κύτταρα του ήπατος και των νεφρών. Ρίχνει τα ποσοστά χοληστερόλης στο αίμα, μειώνει τα τριγλυκερίδια και είναι και ισχυρό διουρητικό. Έχει και πολύ θετικά αποτελέσματα στη δυσπεψία. Βοηθάει στην έκκριση χολής και μειώνει την ουρία. Βελτιώνει την υγεία όσων υποφέρουν από ασθένειες του ήπατος, αρθρίτιδα, κνίδωση, ρευματισμούς, και έκζεμα. Προλαμβάνει την σκλήρυνση των αρτηριών και κατ' επέκταση των καρδιακών νοσημάτων.

 

ΙΑΤΡΟΝΕΤ

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι παγκοσμίως οι κύριες αιτίες θανάτου και συσχετίζονται με αυξημένα επίπεδα ολικής χοληστερόλης στο πλάσμα του αίματος. Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Reading βρήκαν ότι απόσταγμα από τα φύλλα της σφαιρικής αγκινάρας (Artichoke Leaf Extract- ALE), το οποίο χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή, μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη σε, κατά τα άλλα, υγιή άτομα με μέτρια αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης.

 

Από τη στιγμή που η χοληστερόλη στο πλάσμα φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, συνταγογραφούνται φάρμακα όπως οι στατίνες για να βοηθήσουν στη μείωσή της. Η παρέμβαση που μπορούμε να κάνουμε προτού οι συγκεντρώσεις φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρδιαγγειακών παθήσεων χωρίς τη χρήση φαρμάκων. H συγκεκριμένη μελέτη έδειξε ότι υγιή άτομα με μέτρια αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης στο πλάσμα του αίματος, μπόρεσαν να μειώσουν αυτά τα επίπεδα χρησιμοποιώντας αυτό το φυτικό συμπλήρωμα. 
Κατά τη διάρκεια του πειράματος, δόθηκε σε 75 εθελοντές 1280mg (4 κάψουλες) του ALE ή ένα παρόμοιο εικονικό φάρμακο (placebo) κάθε μέρα για 12 εβδομάδες. Η κατανάλωση του ALE οδήγησε σε ευνοϊκή και στατιστικά σημαντική μείωση της ολικής χοληστερόλης πλάσματος μετά την περίοδο παρέμβασης.

Για πάνω από 10 χρόνια, η σχέση μεταξύ της διαιτητικής πρόσληψης αντιοξειδωτικών συστατικών και  μειωμένου κίνδυνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων έχει αναγνωριστεί και ερευνηθεί. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά περιλαμβάνουν 'μη- απαραίτητα' φυτοχημικά (π.χ. φλαβονοειδή) όπως επίσης και 'απαραίτητα' συστατικά (π.χ. βιταμίνες C, E). Πολλές φυτικές πηγές πλούσιες σε φλαβονοειδή, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, το τσάι, το κόκκινο κρασί, το κακάο και το ελαιόλαδο, έχουν συσχετισθεί με μειωμένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά, παρόλο που ο ακριβής μηχανισμός για αυτά τα προστατευτικά οφέλη δεν είναι ακόμα ξεκάθαρος. Η έρευνα έδειξε ότι τα ALE είναι πλούσια σε διάφορα φλαβονοειδή και μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης. 
Οι σφαιρικές αγκινάρες χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη από την αρχαιότητα για να βελτιώσουν την πέψη και την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Τα ALE χρησιμοποιούνται στη Γερμανία και τη Σουηδία ως θεραπεία για την δυσπεψία και είναι διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο ως συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συνταγή γιατρού.

Ο Dr. Rafe Bundy αναφέρει πως 'Μειώνοντας τα επίπεδα της χοληστερόλης μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο για ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων. Στην έρευνά μας ασχοληθήκαμε με την πιθανότητα το ALE να είναι ευεργετικό σε κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους που εμφάνιζαν μέτρια αύξηση στα επίπεδα της χοληστερόλης πλάσματος αλλά δεν ήταν στο σημείο που να χρειάζονται κανονική φαρμακευτική παρέμβαση. Τα ALE μπορούν να είναι μια ακόμα επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να προσπαθήσουν μέσω της υγιεινής διατροφής να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης'.

 

 

Serving Size: 2 CapsulesAmount/Serving%DV
Total Carbohydrate 1g <1%**

Sodium 10mg <1%

Artichoke extract (leaf), 6% caffeoylquinic acids 600mg *

Milk Thistle (seed) 300mg *


 

 

 

 

 

*Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

Share

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Tιμή : 22.00€

Σχετικά Video

Share

Gallery Φωτογραφιών

Share

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

contact-us1

viogenesis 178x228

biofos 178x228

TWITTER

DFqdf

geniki

TRANSLATOR

Newsletter